Privacy- en cookieverklaring

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 03-07-2018

Domeinenbank is een handelsnaam van de onderneming BliXem B.V. Deze onderneming is de partij die verantwoordelijk is voor de bescherming van uw persoonsgegevens.

Uw privacy is voor ons van groot belang en wij houden ons aan de toepasselijke regelgeving. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op via onderstaande contacteren.

Cookiemelding

Domeinenbank.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat mee wordt gestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. In deze cookieverklaring lichten wij toe welke cookies wij gebruiken en met welke doeleinden.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst door Google, als deel van de “Google Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Lees de privacyverklaring van Google om te lezen wat zij met je (persoons-)gegevens doet die zij via deze cookies verwerkt.

Aanvraag tot koop of huur van een domeinnaam

Domeinenbank biedt de mogelijkheid om domeinen voor een bepaalde periode te huren. Hiervoor kunt u een abonnement afsluiten. Daarnaast is het mogelijk om een domeinnaam te kopen. Hiervoor kunt u contact opnemen middels het contactformulier dat wij op de website aanbieden of door ons via de e-mail of telefonisch te benaderen.

De gegevens die wij aan u vragen hebben wij nodig om uiteindelijk een overeenkomst met u te kunnen sluiten. Hiervoor kunnen wij de volgende gegevens van u verzoeken. Uw naam en geslacht, adres en woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer, factuuradres, en uw handtekening. In het geval u ons machtigt om via automatische incasso betaling te verrichten, zullen wij daarnaast enkele bankgegevens van u vragen, zoals uw IBAN nummer en BIC code en de tenaamstelling van de rekening. Indien u ons via het online contactformulier benadert verwerken wij ook automatisch uw IP-adres.

Wij bewaren deze informatie in ieder geval gedurende de looptijd van de overeenkomst. Bepaalde informatie moeten wij in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht langere tijd bewaren.

Algemene vragen via het contactformulier

Via het contactformulier op onze website kunt u ook algemene vragen stellen. Hiervoor laat u bepaalde persoonsgegevens achter zoals uw naam en e-mailadres. Ook kan de inhoud van uw bericht persoonsgegevens bevatten indien u deze daarin verstrekt. Ook verwerken wij automatisch uw IP-adres.

Deze persoonsgegevens verwerken wij op basis van uw toestemming of in verband met de voorbereiding tot het sluiten van een overeenkomst met u.

Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of als de wet zegt dat dat moet, of zodra u daar toestemming voor heeft gegeven. Een voorbeeld is dat wij bij de verkoop van een domeinnaam bepaalde gegevens zullen doorgeven aan de registrerende instantie, zodat de domeinnaam in het domeinnamenregister ook op uw naam komt te staan.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website of dienstverlening wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U heeft daarnaast altijd de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
BliXem B.V. – handelend onder de naam Domeinenbank
KvK nummer 09108796
Oranjesingel 76
6511 NZ Nijmegen
info@domeinenbank.nl
024-3605040

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...