Huren

Het huren van een domeinnaam heeft als voordeel dat u lage investeringskosten heeft en de investering kan zich snel terugverdienen. Als huurder heeft u het eerste recht tot koop van de domeinnaam.

Contact

Het huren van een domeinnaam is in veel gevallen ook mogelijk. Dit kan interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk een goede domeinnaam nodig heeft. Huren is al mogelijk vanaf EUR 9,50 per maand excl. BTW.

De huurovereenkomst

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 6 maanden.  Na akkoord krijgt u de officiële huurovereenkomst, samen met de machtiging voor de  huurperiode per email toegestuurd.

Recht op koop

Tijdens de huurperiode heeft u het eerste recht tot koop van het domein. Mocht u na de huurperiode besluiten de domeinnaam over te willen behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...