Overname

Bij overname van een domeinnaam, wordt de domeinnaam op uw naam overgeschreven. U wordt eigenaar van de domeinnaam en kunt deze onderbrengen bij een provider naar keuze.

Contact

Als u interesse heeft in een bepaalde domeinnaam, vul dan het contactformulier in. U krijgt van ons per email of telefoon bericht met de prijsinformatie over de betreffende domeinnaam.

Als u met de wederpartij tot overeenstemming bent gekomen over het betreffende domein, sturen wij u de officiële overdrachtsformulieren toe. Na ontvangst van uw betaling en de formulieren, verzorgen wij de overdracht bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden.

Registratiekosten

Om een domeinnaam te kunnen behouden en gebruiken, betaalt u jaarlijkse registratiekosten aan uw provider. Deze kosten zijn per provider verschillend. Indien u de domeinnaam onderbrengt bij www.vip.nl, zijn deze registratiekosten (EUR 9,95 ex BTW) voor het eerste jaar bij de overnameprijs inbegrepen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...