E- mail

Een van de grootste voordelen van het hebben van een eigen domeinnaam, is dat u uw eigen e-mailadressen kunt aanmaken. U bent dus niet langer afhankelijk van het mailadres dat u van uw internetprovider hebt gekregen. Zeker als u een eigen bedrijf hebt is dit bijzonder handig. Als u het domein mijnbedrijfonline.nl claimt, hoeft u niet langer met uw bestaande adres (bijvoorbeeld j.v.achternaam@gmail.com) te mailen, maar kunt u voortaan het mailadres info@mijnbedrijfonline.nl gebruiken. Zo komt u een stuk professioneler over. Om te kunnen e-mailen met een eigen domeinnaam heeft u overigens wel een provider nodig die zorgt voor de technische ondersteuning van uw mailverkeer.

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...