Marketinginstrument

Via een domeinnaam kunnen bezoekers bijvoorbeeld de site van een bedrijf bereiken en vervolgens informatie opvragen, een catalogus bekijken, advertenties opgeven, financiële transacties verrichten of bestellingen doen. Domeinnamen vormen een soort handvat op het internet.

Een logische, eenvoudige domeinnaam is een zeer waardevol marketinginstrument voor een bedrijf of instelling. (Potentiële) klanten weten u snel en eenvoudig te vinden op het internet.

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...