Functie

Het laten registreren van een domeinnaam is één, maar het wordt natuurlijk pas echt interessant wanneer u deze daadwerkelijk kunt gaan gebruiken. Met een eigen domeinnaam kunt u onder meer e-mails versturen, een website opzetten en URL forwarding toepassen.

Om te begrijpen wat een domeinnaam is en waar deze voor dient is het belangrijk eerst te weten wat internet is. Internet is niets anders dan een enorm netwerk waarvan eigenlijk niemand precies weet uit hoeveel computers dat netwerk bestaat.

Een domeinnaam bestaat uit drie delen gescheiden door een punt.

Het eerste deel www, verwijst naar het World Wide Web oftewel internet.

Het tweede deel is de naam die u zelf verzint.

Het deel achter de laatste punt in de domeinnaam wordt het toplevel domein genoemd. Bijvoorbeeld .nl, .com, .eu, .info, etc.

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...