Website en hosting

Naast het versturen van e-mail kunt u een domeinnaam ook gebruiken voor het opzetten van een zelfstandige website. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft, er is altijd een goede reden om een eigen site te beginnen.

U kunt bijvoorbeeld een persoonlijke pagina maken waar u uw vakantiefoto’s op zet, of een website inrichten voor de lokale voetbalvereniging. Bedrijven kunnen sites onder meer gebruiken voor klantenwerving en de promotie van hun producten.

Als u een website wilt beginnen, zult u een webhostingbedrijf moeten inschakelen dat ervoor zorgt dat de site toegankelijk wordt via internet. Voor meer informatie over hosting kunt u terecht op www.vip.nl.

 

Projecten voortgekomen uit onze domeinnamen:

Telefoonboek.nl

Met Telefoonboek.nl vindt u eenvoudig het telefoonnummer, adres en aanvullende informatie van alle bedrijven en personen in heel Nederland.

Openingstijden.com

Vind de openingstijden van alle populaire ketens en winkels in Nederland. Dagelijks worden er nieuwe openingstijden toegevoegd aan de database.

Places.nl

Val op tussen uw concurrenten en trek meer bezoekers aan door de pagina van uw bedrijf volledig te maken. Start vandaag nog met een vermelding op places.nl.

Mokkels.nl

Informatie, nieuws en foto's van bekende en lekkere babes en alles wat sexy Nederland te bieden heeft door en voor liefhebbers ...